Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rba-roja valora molt positivament el Bus Jove municipal que va desplaçar a més de 200 joves durant la setmana fallera

Un total de 210 persones van utilitzar el servei de ‘bus faller’ durant els quatre dies centrals de la setmana fallera, un 25% més que l'any passat. Per segon any consecutiu la regidoria de Transports de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha apostat pel Bus Jove per a afavorir la mobilitat dels joves durant la setmana fallera, amb l'objectiu d'evitar riscos a l'hora de desplaçar-se amb vehicle privat. En aquestes dates són més propensos les trobades amb els amics i en ocasions, ens veiem temptats a la ingesta d'alcohol, la qual cosa incrementa el  risc d'accidents en vies urbanes i interurbanes.

A fi de propiciar especialment entre els joves unes festes serenes i divertides, durant els quatre dies principals de la setmana fallera,  l'Ajuntament va habilitar un servei de transport públic des de les 18:30 hores fins a les 4:30 del matí amb eixida des del Centre d'Informació Juvenil en el casc urbà i parada en totes les urbanitzacions del terme municipal , Els Pous, La Llobatera, València la Vella, Masia de Traver, Entrenaranjos, Montealcedo, El Molinet i La Reva.

El dijous 16, el ‘bus faller’ va desplaçar a un total de 50 viatgers,  el 17  ho van utilitzar  63  persones, el 18 de març va ser el dia de major afluència d'usuaris amb un total de  67 persones que van fer ús del servei al llarg de la nit, mentre que el dia de San José , el 19 de març, 35 viatgers es van desplaçar en el bus faller.

Per al regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez, ‘aquesta iniciativa té el doble objectiu d'evitar l'ús del vehicle privat especialment entre els joves, eliminant així el possible risc d'accidents,  així com atraure a la població resident en les urbanitzacions al casc urbà perquè gaudisca de les nostres festes’.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon