Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds del PV demanen que el Ministeri es plantege la recuperació de la ronda de l'AP7 per a eliminar el peatge

Segons el grup ecologista que es va presentar a les últimes eleccions en coalició amb Esquerra Unida i que en el programa conjunt es va incloure aquesta proposta; "seria una bona oportunitat la confecció dels nous pressupostos que està preparant el govern de Rajoy".

Justifica el moment J.F. Peris perquè "el retalls de les inversions del Ministeri de Foment i la fallida de les consessionàries d'autopistes és una magnífica oportunitat per a la negociació amb Aumar-Abertis el rescat de l’AP-7 o conveniar la seva utilització com a ronda comarcal sense peatge". Per tant segueix el portaveu "La crisi econòmica i ecològica que patim demana una profunda revisió del model de mobilitat i, en concret, acabar amb el sistema para-feudal del negoci dels peatges de les autopistes per a les concessionàries que en realitat són fons d'inversió a llarg termini" perquè “La crisi econòmica i del deute públic de l'Estat que ha paralitzat les inversions en infraestructures no ha de condemnar als pobles de Bellreguard, Palmera, L’Alqueria i Oliva ha patir durant molt de temps més el trànsit infernal de la N.332, quan l'AP-7 és la solució i en aquests moments està més infrautilitzada que mai”

Finalment conclou J.F. Péris recordant "que no seria la primera vegada que l’AP-7 es fa servir com a ronda comarcal de carreteres nacionals, al mateix Sagunt funciona perfectament des de fa anys, per decisió d'un Ministre de Foment del´govern del PP del President Aznar.

El que va ser un encert per a Sagunt, evitant una ronda innecessària, ara és millor per a la Safor, urgent i completament oportú per l'estalvi econòmic en uns moments de dèficit públic i de retalls socials. No és de rebut retallar en escola pública i salut i mantenir el negoci de les autopistes per a molts anys més”

A més de l'AP7 Els Verds del PV plantegen altres inversions que són rendibles i necessàries per al *Pais Valencià i per açò “el tren Gandia-Oliva-Dénia, el desdoblament de les vies entre Cullera i Gandia, o una connexió ferroviària de Torrevella amb Elx o Alacant serien les inversions rendibles econòmicament i per a l'estalvi energètic i de territori valencià. S'ha d'aprendre de les errades, i ahí està l'estació AVE Utiel-Requena buida de passatgers, mentre no es milloren les rodalies Utiel-Requena-Buñol-València”
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon